MENIU

Antonescu îi invită pe Geoană şi pe Boc la o dezbatere publică pe tema situaţiei României

FOTO: NewsIn
Antonescu a explicat că "Guvernul patronat de domnul Traian Băsescu şi de domnul Mircea Geoană" a adus România în "pragul unui dezastru"

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, i-a invitat duminică pe Mircea Geoană şi pe Emil Boc la o dezbatere publică pe tema situaţiei cu care se confruntă România şi a soluţiilor propuse de Guvern, dar şi de opoziţie, adăugând, ironic, şi că se mulţumeşte doar cu prezenţa liderului PSD.

"Aş vrea să îi chem, să îi provoc, şi pe domnul prim ministru Emil Boc, preşedinte al PD-L, şi pe domnul Mircea Geoană, preşedinte al PSD, cei doi preşedinţi de partid de la putere, să purtăm împreună o dezbatere publică despre ceea ce s-a întâmplat în România în ultimele şase luni, despre prezentul României, despre dezastrul actual şi despre viitor, despre soluţii, aşa cum le vedem fiecare. O dezbatere din care să fie limpede pentru toată lumea, în mod deschis, în mod public, nu cu microfoane şi cu camere ascunse cine e la putere, cine e în opoziţie, cine şi ce a făcut şi face pentru România şi, repet, ce soluţii avem", a afirmat duminică, preşedintele PNL.

Antonescu a explicat că "Guvernul patronat de domnul Traian Băsescu şi de domnul Mircea Geoană" a adus România în "pragul unui dezastru", favorizând corupţia şi fiind lipsit de orice preocupare faţă de problemele reale ale românilor, şi îşi doreşte, pe calea acestei dezbateri, să demonstreze că există o opoziţie politică reală. "Acum, la toamnă şi pe viitor, avem de ales între acest FSN refăcut al domnului Băsescu şi Geoană şi opoziţia care îşi face datoria cu onestitate", a mai arătat liderul PNL.

Totodată, Antonescu a afirmat că şi-ar dori ca măcar Mircea Geoană să participe la dezbaterea propusă de PNL, pentru a se stabili exact "cine e la putere şi cine e în opoziţie". "Dacă domnul Boc nu primeşte învoire de la Traian Băsescu, sau dacă nu se simte în stare, mă mulţumesc şi cu domnul Mircea Geoană", a declarat Crin Antonescu.