MENIU

Antonescu: Băsescu este în continuare acelaşi şmecher politic uşor expirat

Crin Antonescu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că Traian Băsescu este un om politic care a câştigat preşedinţia României pe baza unui discurs politic corect, dar pe care nu l-a respectat. \"Punţile sunt rupte demult, de când Traian Băsescu a încălcat spiritul democratic\", a spus Antonescu, excluzând orice fel de colaborare cu Băsescu.

\"Eu nu am anunţat nicidecum că îl susţin pe Mircea Geoană. Eu am anunţat că în niciun caz nu îl susţin şi nu cad la învoială cu domnul Traian Băsescu. Acesta este un lucru pe care îl spun de câţiva ani. Şi totuşi, domnul Băsescu, aseară, era foarte prietenos şi considera că sunt un om de treabă\", a declarat Antonescu, în cadrul emisiunii Realitatea zilei.

Preşedintele PNL a mai subliniat faptul că discursul politic al lui Traian Băsescu nu mai are credibilitate.

\"Băsescu este un om politic care a câştigat preşedinţia României pe baza unui discurs politic corect, dar pe care nu l-a respectat şi care nu mai are credibilitate. Domnul Băsescu este în continuare acel şmecher politic, uşor expirat, care îşi încearcă farmecele deja depăşite în faţa electoratului. Punţile sunt rupte de mult, de când Traian Băsescu a încălcat spiritul democratic, de când Traian Băsescu a trădat un plan, un proiect  naţional pentru care l-am votat şi l-am susţinut, de când Traian Băsescu a a vrut să distrugă PNL\", a mai spus Antonescu.

Crin Antonescu a mai menţionat că are o datorie faţă de electoratul său.

\"Eu am obligaţie faţă de aceşti 20 la sută dintre români, încerc să îi reprezint consecvent cu lucrurile pentru care ei m-au votat. Este important ce spun în faţa acestor oameni până pe 6 decembrie. Am spus clar pe cine nu votez\", a mai declarat Antonescu.

Preşedintele PNL a precizat că a vorbit luni cu Mircea Geoană la telefon şi vor avea o întâlnire zilele următoare.

Mai multe articole despre:
PNL Mircea Geoană PSD Traian Băsescu Crin Antonescu