MENIU

Antonescu anunţă schimbarea conducerilor organizaţiilor Timiş, Arad şi Dâmboviţa

Foto: NewsIn

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat luni că, în cadrul Consiliului Naţional Executiv al PNL, s-a decis schimbarea conducerii în organizaţiile Timiş, Arad şi Dâmboviţa, ca urmare a rezultatelor slabe obţinute la europarlamentare.

"Sunt câteva organizaţii - Timiş, Arad, Dâmboviţa - în care am procedat la o schimbare a conducerii. Nu înseamnă că cei schimbaţi nu sunt în continuare colegii noştri, că nu-i preţuim şi că nu contăm pe efortul lor în bătăliile care urmează. Trebuie însă să încercăm şi variante noi, pentru că acolo, în Timiş şi Arad mai cu seamă, sunt două organizaţii cu bazin electoral mare, cu bazin electoral important pentru PNL şi le doresc celor doi preşedinţi interimari de acolo - profesor Nicolae Robu şi Sever Jurcă la Arad, care revine în PNL din PDL, le urez succes şi voi fi presonal alături de ei în toată această perioadă a campaniei", a prezentat Antonescu deciziile Consiliului Naţional Executiv.

Antonescu le-a cerut preşedinţilor organizaţiilor PNL "să deschidă partidul" şi "să înţeleagă că singur, PNL nu poate câştiga nicio bătălie". "Bătălia se câştigă cu românii care n-au mai vrut să voteze, pe care noi până în toamnă trebuie să-i convingem că au de ce şi au pe cine să voteze", a afirmat liderul PNL.
Mai multe articole despre:
PNL organizaţii Crin Antoenscu