MENIU

Angelina Jolie sare la gâtul lui Jennifer Aniston

Foto: www.accesshollywood.com

Angelina Jolie este hotărâtă să-şi apere căsnicia cu Brad Pitt cu orice preţ. După nenumărate scandaluri şi crize de gelozie, frumoasa actriţă a pus mâna pe telefon şi i-a cerut lui Jennifer Aniston "să stea în banca ei".

O sursă a anunţat că Angelina Jolie este furioasă din cauza relaţiei apropiate pe care Brad Pitt o are cu fosta lui soţie, actriţa Jennifer Aniston.

"Stai în banca ta! A.J.". Acesta a a fost mesajul pe care Jolie i l-a trimis lui Aniston, de pe telefonul lui Brad Pitt. O altă sursă a informat că Jennifer i-a trimis cadouri lui Pitt.

"Jenn este atât de grijulie cu Brad. În fiecare zi, îi trimite mici atenţii la birou.". Se pare că actriţa se gândeşte la o eventuală împăcare cu fostul ei soţ.

În urmă cu două săptămâni, presa internaţională anunţa că Brad Pitt face eforturi pentru a intra în graţiile iubitei sale. De ziua ei, actorul i-a achiziționat frumoasei brunete un tablou, care îi înfățișează pe cei doi alături de copii, și un set de lenjerie intimă Agent Provocateur, marca preferată a Angelinei Jolie. Când petrecerea era în toi, Angelina i-a reproșat lui Brad Pitt că s-a întâlnit la Los Angeles cu Jennifer Aniston. 

 

 

Mai multe articole despre:
Angelina Jolie Brad Pitt Jennifer Aniston