MENIU

Andone s-a întors la Bucureşti: "Nu pot să vorbesc de nicio negociere cu Dinamo, nu am rezolvat nimic cu Al-Ahli"

Foto: NewsIn

Tehnicianul Ioan Andone a sosit în această dimineaţă, în România, şi a declarat, agenţiei NewsIn, că nu poate discuta momentan de negocierile cu Dinamo, deoarece nu a apucat să discute rezilierea contractului cu actuala sa formaţie, Al-Ahli.

"Am venit în Bucureşti pentru că am primit două zile libere de la club şi am de rezolvat nişte probleme personale. Nu pot să vorbesc de nicio negociere cu Dinamo pentru că nu am rezolvat nimic cu Al-Ahli. Preşedintele clubului nu a fost prezent la meciul de joi. Dacă va fi să negociez cu Dinamo, voi anunţa public, nu am niciun secret, dar mai mult de atât nu pot să spun. Eu am precizat ce vreau încă de acum câteva zile, să vedem ce va fi. Duminică am antrenament cu Al-Ahli şi trebuie să mă întorc", a spus Andone.

Preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, a anunţat, marţi, că Ioan Andone este singura variantă pentru a prelua postul de antrenor principal, liber după demiterea lui Dario Bonetti. "Am o listă cu trei antrenori: Andone, Andone şi Andone. Am vorbit cu el şi face eforturi mari să vină la echipă, chiar este pregătit să renunţe la o sumă mare de bani. Lui Andone îi plac provocările, i-am spus să vină la Dinamo, să fie lângă echipă, dar îl accept cu o singură condiţie: să fie manager general", a spus Borcea.

Andone a semnat în luna iunie un contract valabil pe un sezon, cu opţiune de prelungire pe încă unul, cu formaţia campioană a Emiratelor Arabe Unite, Al-Ahli Dubai. Conform unor surse, tehnicianul ar fi primit o sumă mare de bani din partea arabilor, acesta fiind principalul impediment pentru care negocierile pentru rezilierea contractului avansează foarte greu.
Mai multe articole despre:
Dinamo contract Ioan Andone negociere Al Ahli