MENIU

Alin Liţu: Ar fi frumos ca Steaua să se bazeze pe jucători reveniţi de la Gloria Buzău

Foto: sport365.ro

Atacantul Alin Liţu, care a revenit la Steaua de la Gloria Buzău, a declarat astăzi, după reunirea echipei, că şi-ar dori foarte mult ca el şi ceilalţi 2 jucători reveniţi de la formaţia din Crâng să devină titulari la gruparea antrenată de Marius Lăcătuş.

"Sperăm să ne acomodăm cât mai repede şi să rămânem la prima echipă. Nu am vorbit personal cu Marius Lăcătuş până acum, dar el ne cunoaşte foarte bine. Sunt pregătit să fiu atacantul de care Steaua are nevoie şi ar fi frumos ca Steaua să se bazeze pe cei trei jucători reveniţi de la Buzău. Nu ne-ar mulţumi să jucăm la Steaua II, pentru că nu de asta am venit aici. Este greu să ne impunem ca titulari, dar încercăm să ne antrenăm şi să evoluăm cât mai bine atunci când va fi nevoie de noi", a declarat Alin Liţu, care a fost completat de mijlocaşul Eric Bicfalvi, cel care a afirmat că este o onoare pentru el să joace din nou la un club de talia Stelei.

Alin Liţu a adăugat că revenirea la Steaua îi va ajuta pe cei jucători care au fost la Gloria Buzău să se maturizeze din punct de vedere fotbalistic, mai ales că au lângă ei fotbalişti extrem de valoroşi, care îi vor ajuta foarte mult.

Fundaşul Alexandru Tudose s-a declarat şi el foarte mulţumit de revenirea în Ghencea şi a precizat că acum, faţă de momentul când a venit prima dată la Steaua, are un avantaj pentru că în perioada cât a evoluat la Gloria Buzău a acumulat câteva zeci de meciuri în Liga I. "Ne bucurăm că am venit la Steaua şi suntem pregătiţi să jucăm. Am stat un an şi jumătate la Gloria Buzău, am acumulat experienţă şi acest lucru ne va ajuta. Suntem 30 de jucători în lot şi vor juca doar 11, vom vedea dacă evoluăm şi noi".

Tudose a mai afirmat că roş-albaştrii au făcut întotdeauna retururi bune de campionat, iar în acest an, cu o pregătire bună, pot repeta performanţa şi se pot clasa pe unul dintre locurile fruntaşe ale Ligii I.

Lotul Stelei s-a reunit, miercuri, sub comanda antrenorului Marius Lăcătuş, tehnicianul având la dispoziţie 27 de jucători pentru primul antrenament de la revenirea pe banca tehnică a roş-albaştrilor.
Singurele noutăţi din lotul steliştilor au fost Alexandru Tudose, Eric Bicfalvi şi Alin Liţu, care au revenit la formaţia din Ghencea după ce în turul campionatului au evoluat la Gloria Buzău sub formă de împrumut.
Mai multe articole despre:
Steaua Alexandru Tudose Alin Liţu