MENIU

Alexa: \"Faptul că am primit punctele de la TAS ne-a dat şi mai multă încredere\"

Foto: NewsIn

Antrenorul echipei FC Timişoara, Valentin Velcea, a declarat, vineri, că o victorie în finala Cupei României ar însemna încununarea unui sezon istoric al clubului bănăţean, care a terminat Liga I pe locul doi. Căpitanul Alexa l-a completat pe tehnician şi a afirmat că gruparea bănăţeană e mult mai motivată acum, după aflarea deciziei TAS.

"Meciul cu CFR Cluj este foarte important pentru club. Echipa a făcut pasul spre Liga Campionilor şi sperăm să încununăm acest sezon cu o victorie în finala Cupei României. Cred că acest lucru este realizabil, pentru că suntem un grup puternic, dar avem şi individualităţi care pot decide jocul. Vom vedea la ora meciului care va fi componenţa echipei. Cred că primul 11 care va intra în teren va fi unul determinant în realizarea obiectivului", a spus Velcea.

Căpitanul timişorenilor, Dan Alexa, a amintit şi el de importanţa partidei cu CFR Cluj, precizând că formaţia de pe Bega este şi mai motivată, după ce a urcat pe locul 2 şi va participa în Liga Campionilor, în urma deciziei TAS. "Cupa României nu a mai fost adusă de mult în Timişoara şi trebuie să o facem noi acum. Trebuie să o câştigăm, pentru a termina cu bine un sezon în care ne-am luptat şi la titlu până în ultimul moment. Ar fi mare păcat să pierdem trofeul. Am mare încredere, pentru că am demostrat de multe ori că avem valoare. Cele două echipe sunt apropiate valoric, iar meciul va fi unul echilibrat şi deschis oricărui rezultat. Faptul că am primit punctele de la TAS ne-a dat şi mai multă încredere", a afirmat Alexa.

Mijlocaşul armean Artiom Karamian a spus că echipa de pe Bega este pregătită la maximum pentru acest joc: " CFR Cluj e o echipă bună, dar vom face totul pentru a câştiga, deoarece ne dorim trofeul. Ne-am pregătiti 100% să intrăm în teren şi să câştigăm. Poate suntem puţin obosiţi, pentru că am trecut printr-o perioadă grea, dar nu putem claca acum la final".

Finala Cupei României Timişoreana s-a desfăşurat sâmbătă, de la ora 21.00, între formaţiile CFR Cluj şi FC Timişoara. Partida a avut loc la Târgu Jiu, pe stadionul Municipal, şi s-a disputat cu casa închisă, după ce toate biletele puse în vânzare au fost epuizate.