MENIU

Al doilea bancomat spart, într-o singură săptămână, la Timişoara

<descriere>

Se pare că hoţii au pătruns în magazin, forţând uşa. Au scos aparatul din priză, după care au deschis capacul care protejează seiful cu bani. Mai mult nu au reuşit deoarece proprietarul unui magazin din zonă a observat uşa deschisă şi a chemat proprietara.

O tentativă de jaf a avut loc miercuri noapte, în Timişoara . Persoane necunoscute au încercat  să jefuiască  un bancomat care se afla în incinta unui magazin, de pe strada Brâncoveanu.

“Mi-a atras atenţia un suport care era pus lângă bancomat şi uşa deschisă. Uşa era forţată\", a declarat patroana magazinului, potrivit agenda.ro

Poliţiştii încearcă acum să găsească indicii pentru a descoperi făptaşii.

“Au forţat uşa termopan şi au deschis capacul care protejează seiful. Din primele verificări, se pare că nu lipseşte nicio sumă de bani. Am început cercetările şi urmează să stabilim împrejurările în care s-a petrecut fapta şi identitatea autorilor”  a declarat Marinela Apostolache, purtator de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Un alt bancomat a fost spart zilele trecute, aflat într-o agenţie bancară de pe strada Arieş, dar nici atunci nu au reuşit să ia vreo sumă de bani.

Mai multe articole despre:
Timişoara hoţi jaf bancomat seif magazin indicii