MENIU

Aion se lansează în România la preţ redus - VEZI GALERIE FOTO

Foto: REALITATEA.NET
Foto: REALITATEA.NET
Foto: REALITATEA.NET
Foto: REALITATEA.NET
Foto: REALITATEA.NET
Foto: REALITATEA.NET
Foto: REALITATEA.NET

TNT Games, distribuitorul oficial al jocului Aion în România, în parteneriat cu publisher-ul NCSoft, cunoscut pentru MMORPG-urile de succes mondial Guild Wars şi Lineage, a anunţat marţi că MMORPG-ul fantasy Aion va fi lansat, pe 25 septembrie 2009, la un preţ redus, de 139,9 lei (de la 169,9 lei, cât era preţul anunţat până acum).

Aion poate fi deja precomandat în magazinele de specialitate (retail şi on-line) la preţul de 49,9 lei.

Cei care precomandă Aion cu 49,9 lei până pe 25 septembrie vor achita doar 90 de lei (diferenţa până la 139,9 lei) atunci când va fi lansat jocul.
"Preţul de lansare de 139,9 lei al lui Aion nu ar fi fost posibil fără sprijinul partenerilor din retailul tradiţional, dar şi al magazinelor on-line din România, cărora le mulţumim pentru încrederea avută în Aion. Suntem convinşi că MMORPG-ul celor de la NCSoft va fi un adevărat succes pe piaţa din România, a treia ca număr de jucători de MMORPG-uri în Europa de Est", a declarat Doru Răduţă, General Manger TNT Games.

Aion este cel mai aşteptat MMORPG din 2009 şi le oferă jucătorilor o lume incredibilă, modelată cu ajutorul motorului grafic folosit în Crysis, precum şi bătălii aeriene şi noul mod de joc PvPvE (Player vs Player vs Environment).

Mai multe articole despre:
lansare preţ Jocuri games mmorpg TNT games Aion