MENIU

Adversarele echipelor româneşti din cupele europene, victorii în campionatele interne

Foto: www.sevillafc.es
Adversarele echipelor noastre din cupele europene au câştigat în campionatele interne

Toate adversarele echipelor româneşti din cupele europene au învins în partidele din campionatele interne, disputate la sfârşitul săptămânii.

Sevilla, adversara din Liga campionilor a Unirii Urziceni, a făcut scorul etapei în Spania: 4-0 în deplasare cu Athletic Bilbao! Oaspeţii au avut nevoie de doar cinci minute pentru a deschise scorul prin Renato. Negredo şi Kanoute au mai înscris de 2 ori până la pauză. Navas a stabilit scorul final în minutul 75. O altă adversară din grupa ialomiţenilor, Glasgow Rangers a terminat la egalitate 0-0, cu Aberdeen, iar în Germania, Stuttgart s-a impus în deplasare la Frankfurt cu 3-0.

Adevrsara Stelei din Europa League,  Fenerbahce, a câştigat cu 2-1 în deplasarea din Antalya. Echipa pe care Steaua o va întâlni joi, Sheriff Tiraspol a terminat la egalitate 0-0 cu Iskra Stal, iar în Olanda, Twente a bătut cu 2-1 pe Venlo.

Adversara dinamoviştilor, Panathinaikos a bătut cu 1-0 pe AEK Atena şi după 5 etape este lider în Grecia, cu 15 puncte. Galatasaray a încheiat la egalitate, 1-1 cu Eskisehirspor, iar Sturm Graz a luat trei puncte după 1-0 cu Kapfenberg.

Următoarea adversară a Timişoarei din Europa League, Dinamo Zagreb a bătut cu 1-0 pe Lokomotiv, Ajax a câşigat cu 3-0partida cu Haga, iar Anderlecht a bifat 3 puncte după 1-0 cu Germinal.

Nici adversarele clujenilor nu au pierdut în campionatul intern. Eindhoven s-a impus cu 3-1 cu Willem, Sparta Praga - Plzen s-a terminat 0-0, iar Aalborg -Copenhaga 1-2.