MENIU

Adrian Năstase: Antonescu e un candidat mai puternic decât Tăriceanu

FOTO: NewsIn
Preşedintele Consiliului Naţional consideră că Partidul Naţional Liberal îşi va radicaliza poziţia, mai ales că urmează alegerile parlamentare şi alegerile prezidenţiale

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a comentat luni alegerea lui Crin Antonescu la şefia Partidului Naţional Liberal, afirmând că acesta reprezintă un candidat mai puternic la prezidenţiale decât Tăriceanu.

"Este vorba de un om civilizat, un om cu un discurs foarte bun şi din anumite puncte de vedere este redutabil în campanie şi cu un mesaj mai bun decât al lui Călin Popescu Tăriceanu. Crin Antonescu vine cu o formulă mai romantică, în ideea că lucrurile de abia acum încolo încep cu adevărat, el nu a fost în guvernul Tăriceanu şi porneşte de la zero în relaţia cu PSD-ul", a declarat luni Adrian Năstase.

Preşedintele Consiliului Naţional consideră că Partidul Naţional Liberal îşi va radicaliza poziţia, mai ales că urmează alegerile parlamentare şi alegerile prezidenţiale. Cu toate acestea, Năstase a lăsat să se înţeleagă că nu este cazul momentan realizării unei noi majorităţi parlamentare cu PNL-ul, cel puţin anul acesta.