MENIU

Adrian Mititelu: "Meritam un rezultat de egalitate"

Foto: NewsIn

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, luni, după înfrângerea de la Iaşi, scor 0-1, că echipa sa merita să obţină un rezultat de egalitate împotriva formaţiei lui Petre Grigoraş, având în vedere numărul de ocazii pe care le-a avut.

"Încă nu suntem unde ne dorim. Iaşiul a avut multe ocazii în prima repriză deoarece Merlier nu a ieşit pe centrări, e doar primul lui meci pentru Craiova. Poli e o echipă bună, ambiţioasă, care pune presiune pe teren propriu. Niciodată nu mi-am văzut echipa să joace aşa de slab, aşa cum am făcut-o în prima repriză de la Iaşi. Cred că după numărul de ocazii, meritam un rezultat de egalitate", a spus Mititelu, la Digi Sport, după care a mai adăugat că nu este supărat pe Mihai Costea pentru ratarea incredibilă din a doua repriză: "Ratarea lui Mihai Costea cred că este cea mai mare a ultimilor ani, dar nu sunt supărat pe el".

Echipa antrenată de Petre Grigoraş, Politehnica Iaşi, a învins, luni, pe teren propriu, pe Universitatea Craiova, scor 1-0, prin reuşita debutantului în Liga I Ibraima Balde.