MENIU

Adi Mutu s-a certat rău cu naşul Nicu Gheară! Vezi aici ce şi-au spus cei doi

Foto: NewsIn

Ceartă în familie. Adrian Mutu s-a contrat marţi dur cu naşul său, fostul fotbalist Nicu Gheară, după ce ambii au intervenit în direct, prin telefon, în cadrul emisiunii "Fanatik Show", de la Digi Sport. Gheară l-a acuzat pe internaţionalul român că a devenit un "şmecher" şi i-a transmis că ar trebui să-şi părăsească anturajul, care-i creează doar probleme. De partea cealaltă", "Briliantul a replicat susţinând că nu a primit cu adevărat ajutor din partea naşului, în momentele grele.

"Nu ţi-e ruşine? Îmi arunci mie în cârcă bălăriile pe care le faci tu? Eu te-am dus vreodată undeva? Ai făcut nenorociri. Ai ajuns prin televiziuni, în ziare, mă bagi tu pe mine în ziar? Dacă ai ceva cu mine, când mă prinzi îmi dai două şuturi în fund..Ţine minte, mi-ai făcut multe prostii mie. Ai ajuns să fii şmecher. Tu eşti Adi Mutu. Uiţi cum te-am cununat. N-ai venit tu la mine că toţi te-au lăsat? Când ai dat mâna cu mine prima dată nu te-ai mai spălat o săptămână. Lasă anturajul de care ţi-am spus! Trage de tine, mai ai doi-trei ani", i-a transmis Gheră lui Mutu, la "Fanatik Show".

Nici "Briliantul" nu s-a lăsat mai prejos. "Îţi spun Nicu Gheară de acum încolo, nu naş. Vezi că vorbesti cum nu ar trebui să vorbeşti. Ţi-am cerut vreodată susţinerea? Astea că m-ai ajutat sunt în capul tau, măi naşule", a replicat Mutu.

Mutu s-a remarcat în ultimele zile, însă nu pe terenul de joc. După eşecul la scor al naţionalei cu Serbia, 0-5, internaţionalul român a plecat la Novi Sad, la 96 km de Belgrad, unde a petrecut până la cinci dimineaţa! "Briliantul" s-a dus la Novi Sad la invitaţia unui patron de club local, implicat în pariuri ilegale cu echipa pe care o conduce. "Briliantul" mai petrecuse până la trei dimineaţa şi în două localuri din Bucureşti, cu doar două zile înainte de plecarea spre Serbia.
Mai multe articole despre:
Nicu Gheară Adrian Mutu ceartă naş anturaj