MENIU

Actuali şi foşti politicieni, dar şi artişti renumiţi predau cursuri la Universitatea "Spiru Haret"

Foto: spiruharet.3x.ro

Nume grele la Spiru Haret. Actuali parlamentari, foşti miniştri, un consilier parlamentar, dar şi artişti renumiţi se numără printre angajaţii universităţii.

Dacă ne uităm pe lista cadrelor didactice de la Universitatea "Spiru Haret" patru nume de politicieni sunt foarte uşor de recunoscut. Este vorba de
Norica Nicolai - europarlamentar PNL, Dan Radu Ruşanu- senator PNL, Adrian Păunescu- fost senator din partea PSD şi Razvan Theodorescu, membru PSD.

Pe aceeaşi listă avem şi artişti care au trecut pe la catedră la Universitatea Spiru Haret, precum Marius Ţeicu şi Margareta Pogonat.

Analiştii politici au dat şi ei lecţii la aceeaşi universitate: Iulian Chifu şi Cornel Codiţă. Dar şi doi foşti membrii CNSAS: Constantin Buchet şi Gheorghe Onişoru.

Per ansamblu, la o prima lectură, pe lista colaboratorilor de la "Spiru Haret" apar doi actuali parlamentari, un funcţionar al Ministerului Afacerilor Externe, opt angajaţi ai Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, patru angajaţi de la Curtea de Apel de la Tribunalul Bucureşti, trei judecători de sector.

Pe lista colaboratorilor de la Spiru mai figurează doi angajaţi de la Ministerul Transporturilor, un angajat de la IGPR, unul de la CNSAS, unul de la SRI, unul de la Garda Financiară şi încă un angajat de la Minsiterul de Finanţe.