MENIU

Actriţa Maria Dinulescu s-a cuplat cu craiul de Dorobanţi Codin Maticiuc \"Poponeţ\"

Maria Dinulescu nu exclude să se lase de actorie
Codin Maticiuc, crai de Dorobanţi

Codin Maticiuc a uitat-o pe Anna Lesko şi a făcut o nouă cucerire.

O nouă poveste de dragoste îşi face loc în paginile tabloidelor din România. Cine ar fi crezut că actriţa Maria Dinulescu s-ar lăsa cucerită de craiul de Dorobanţi, Codin. Ei bine, deşi este conştientă de faptul că va fi \"condamnată\" pentru această relaţie, Maria Dinulescu, a confirmat pentru REALITATEA.NET că este împreună cu Poponeţ.

Sâptămâna trecută, cei doi se aflau într-un club din Bucureşti. Se pare că cea care le-a făcut lipeala este Tania Budi. \" Dacă ar fi fost să mă iau după imaginea pe care o are, Codin nu m-ar fi interesat niciodată. Însă, l-am descoperit discutând. Îmi place, este un tip inteligent. Acum suntem împreună. Practic, este un inceput de a ne descoperi. Nu ne cunoaştem încă. Ne face placere să ne întâlnim, ne simţim ca în liceu\", a declarat pentru Cancan, Maria Dinulescu.

După ce Alina Crişan şi Raluca Lăzăruţ au trecut anul acesta prin patul lui Codin, acesta s-a întors la Anna Lesko, cea cu care a avut o relaţie stabilă. Însă se pare că Anna este de domeniul trecutului.