MENIU

Actorul Constantin Codrescu a ajuns la spital după o criza de inimă

Foto: wikimedia.org

Actorul Constantin Codrescu, unul dintre protagoniştii piesei "Inimă de boxer" a Teatrului George Ciprian din Buzău, a suferit, miercuri după-amiază, o criză cardiacă, în timp ce se afla în camera sa de hotel din municipiul Buzău.

Atacul a survenit la nici o jumătate de oră de la încheierea repetiţiilor pentru premiera spectacolului amintit. După ce a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Buzău, pentru că starea de sănătate a actorului era critică, medicii buzoieni au decis ca pacientul să fie transportat la un spital din Bucureşti.

Premiera spectacolului "Inimă de boxer" se va amâna la o dată care va fi anunţată ulterior de către Biroul de presă al Teatrului "George Ciprian".

Pentru ca actorul să fie menajat, este posibil să se apeleze la serviciile altui actor pentru a interpreta rolul bătrânului Leo din spectacolul "Inimă de boxer". Constantin Codrescu a suferit, în prima jumătate a lunii decembrie, o operaţie pe cord deschis, din acest motiv fiind amânată premiera piesei care era programată pentru data de 17 decembrie 2008.
Mai multe articole despre:
spital teatru Buzău actor