MENIU

A revenit Dayro! Becali îl trimite la Steaua II, cu 5.000 de euro pe lună

Foto: NewsIn

La mai bine de două luni de la reluarea pregătirilor, Dayro Moreno a revenit la Steaua. Nimeni de la club nu-i mai dă, însă, şanse să prindă prima echipă după escapada din această vară.

"Dayro poate juca din nou la Steaua, dar în anumite condiţii: cu un salariu de 5.000 de euro pe lună şi la Steaua II. Când va arăta că are valoare, Moreno va reveni la prima echipă, dar pe un salariu de 10.000 de euro pe lună. A lipsit fără niciun motiv, dar spunea că-i pare rău", a spus Gigi Becali despre jucătorul care a lipsit nemotivat de la reunirea roş-albaştrilor şi care în contract are specificat un salariu de 200.000 de euro pe sezon.

Dayro Moreno a sosit la Bucureşti luni, când s-a şi întâlnit cu preşedintele Valeriu Argăseală pentru a discuta despre situaţia sa. După ce columbianul a lipsit de la pregătiri şi a ratat startul sezonului, Steaua a depus la LPF un memoriu prin care îi cere acestuia o despăgubire de 2 milioane de euro.

Becali nu are emoţii cu Saint Patrick's

Finanţatorul Stelei nu are emoţii înaintea play-off-ului Ligii Europa, fază a competiţiei în care "roş-albaştrii" îi vor întâlni pe irlandezii de la Saint Patrick's: "Este o echipă de bătut, sper să învingem cu 2-0 sau 3-0 şi să stăm liniştiţi în retur. M-aş bucura dacă în acest meci ar debuta şi Cristian Tănase, atunci va fi Steaua o echipă puternică".

Becali a subliniat că gretă pasul pe care l-a făcut pentru împăcarea cu galeria Stelei, care continuă să-l conteste: "Au văzut că am făcut pasul spre împăcarea cu ei şi acum îmi cer să nu mai vorbesc. Nu am voie să vorbesc de jucători, de nimeni, că aşa vrea galeria. Ce vorbeşti, mă? Mă cenzurează ei pe mine?".

Altfel, latifundiarul a precizat că cea mai mare problemă a sa este criza financiară, motiv pentru care a decis micşorarea salariilor la Steaua: "L-am chemat pe Tătăruşanu şi i-am spus că vreau să-i fac salariul 150.000 de euro, că el avea 200.000. Szekely nu va avea ce face nici el, va trebui să accepte micşorarea salariului".