MENIU

A murit un mare lider PSD, este doliu în rândul social-democraților

Doliu în lumea politică

Lumea politică este în doliu, după decesul lui Gheorghe Oprea, fost lider al PSD Pitești. Politicianul care a condus mult timp organizația locală a încetat din viață vineri dimineață.

Gheorghe Oprea a condus pentru mult timp organizația PSD Pitești până în momentul în care s-a retras, în favoarea actualului primar, Cristian Gentea. A fost membru în Consiliul Local Pitești în mandatul lui Tudor Pendiuc, coleg și apropiat al unui alt mare om politic, Valerică Nicolescu, fost primar al Piteștiului inediat după Revoluție. 

 

„Am aflat cu profundă surprindere și tristețe că Gheorghe Oprea, fost președinte al PSD Pitești, s-a stins din viață în această dimineață. A fost un profesionist desăvârșit, un om politic cu viziune și multă putere de muncă, dar mai presus de orice a fost un OM extraordinar!
A pus suflet și pasiune în tot ce a făcut, fie că a activat în plan politic, în plan profesional sau în Consiliul Local al municipiului Pitești. A iubit și a slujit Piteștiul și Argeșul cu toată energia și puterea sa.
 
Este o pierdere imensă pentru noi toți, dar nimic nu se compară cu durerea familiei alături de care suntem în aceste momente extrem de dificile.
 
Trupul neînsuflețit va fi depus sâmbătă la ora 14:00 la Capela Bisericii „Izvorul Tămăduirii” din Expo Parc. Înmormântarea va avea loc duminică în Cimitirul Sfântul Gheorghe din Pitești, de la ora 14:00. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei! ”, transmite echipa PSD Argeș, citată de Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului
Mai multe articole despre:
doliu psd a murit pitesti arges