MENIU

A început calvarul cazărilor în căminele studenţeşti. Spune-ne şi povestea ta!

Foto: RTV

Mii de studenţi s-au prezentat sâmbătă în complexurile studenţeşti din ţară pentru a-şi lua camerele în primire. REALITATEA.NET te invită să povesteşti cum a decurs pentru tine cazarea din acest an.

Sute de studenţi au stat la coadă în faţa căminelor Universităţii de Vest din Timişoara

Adminstraţia căminelor a împărţit numere de ordine pentru a nu se crea îmbulzeală. Totuşi studenţii au fost nemulţumiţi pentru că au trebuit să aştepte.

Studenţii au la dispoziţie 3.000 de locuri în căminele din Timişoara. Numărul cererilor este dublu faţă de cel al locurilor din cămine. 

Taxele de cazare în cămin au rămas neschimbate. Un loc într-o cameră cu 5 paturi costă 50 de lei, iar studenţii care se vor caza în camerele cu două paturi vor scoate din buzunare 70 de lei. 

Sute de studenţi din provincie au venit încă de dimineaţă să se cazeze şi la căminele din Regie, din Bucureşti. Însoţiţi de părinţi, aceştia şi-au adus de acasă pături, frigidere şi alte lucruri de care vor avea avea nevoie. Maşinile erau ticsite de bagaje.

Reprezentanţii căminelor s-au pregătit şi ei de primirea studenţilor.

''Am reabilitat 6 cămine, în special grupurile sanitare şi partea exterioară, am asfaltat tot complexul'', a precizat Constantin Zaharia, director întreţinere patrimoniu Universitatea Politehnica Bucureşti.

În complexul studenţesc din Regie sunt 27 de cămine în care pot fi cazaţi 20.000 de studenţi. Numai sâmbătă au fost aşteptaţi aici 2.500 de studenţi să se cazeze.

Povesteşte-ne cum a decurs cazarea din acest an.  Aşteptăm povestea ta AICI. 

 Citeşte şi Un loc în căminele studenţeşti, cumpărat ilegal, a ajuns la 600 de euro

Mai multe articole despre:
Timişoara studenţi universitate cămine cazare