MENIU

41 de hoteluri din staţiunile de pe litoral vor fi deschise de Paşte

Foto: RTV

Anul acesta, litoralul românesc aşteaptă turiştii încă de la Paşte. Meteorologii anunţă vreme bună, iar hotelierii spun că sunt deja pregătiţi.

41 de hoteluri vor fi deschise de Paşte în staţiunile de pe Litoral. 22 sunt în Mamaia, 3 în Eforie Nord, iar restul în Olimp, Venus, Saturn şi Mangalia. Alte 24 de hoteluri vor fi deschise în Constanţa.

Cel mai ieftine sejururi costă 90 - 100 de euro. Atât puteţi plăti pentru 6 nopţi de cazare la un hotel de 4 stele în Constanţa sau în staţiuni. Preţul include mic dejun, masa festivă din noaptea de Înviere şi o excursie cu autocarul la Schitul Sf. Andrei.

Cei care vor hotărî să meargă la mare de sărbătorile Pascale pot participa la Slujba de Înviere care se oficiază şi în acest an pe plajă. De asemenea au acces gratuit la un Concert Goran Bregovici. De altfel, în zilele de Paşte, pe litoral vor fi organizate concerte dar şi târguri de tradiţii româneşti.

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat săptămâna trecută că este posibil ca tichetele de vacanţă să poată fi folosite cu această ocazie.
Mai multe articole despre:
preţ hoteluri cazare turişti vreme Paşte sejur