MENIU

30 de căţei au nevoie de ajutorul nostru pentru a nu muri de foame - GALERIE FOTO

Foto: Realitatea.net
Foto: Realitatea.net
Foto: Realitatea.net
Foto: Realitatea.net
Foto: Realitatea.net

30 de căţei, aflaţi în curtea unei doamne, au nevoie de hrană. Câinii au fost strânşi de Gabriela Ene în decursul timpului din Bucureşti şi Găeşti, oraş în care locuieşte acum femeia. Toţi au fost adunaţi în diverse situaţii tragice şi datorită faptului că nu au putut fi adoptaţi, au rămas la ea. Gabriela Ene are însă o pensie de doar 100 de ron.

Doamna Ene este o persoană bolnava, suferindă, dar cu o inimă mare pe care în intregime şi-a dedicat-o animalelor. Trăieşte într-o casă care stă să cadă pe ea, nu are curent de peste 3 ani de zile datorită imposibilităţii plăţii unei facturi de 350 de ron, doar animalele îi ţin de cald în iernile geroase.

Nu are niciun ajutor din partea nimănui, trăind şi ea şi animalele dintr-un ajutor social de 100 de ron, hrănindu-se şi ea şi animalele doar atunci când are posibilitatea să încarce butelia pentru a găti.

Gabriela Ene nu vrea nimic pentru ea, doar hrană pentru animalele care pentru ea sunt totul, animale care au supravieţuit până acum datorită ei.

Cei care doresc să o ajute pe doamna Ene şi pe căţeii săi, pot scrie la adresa de mail  anda_ursu@yahoo. com.