MENIU

10 secţii speciale au epuizat buletinele de vot

<descriere>

Mai multe ştampile de vot din secţii amenajate în judeţul Dolj s-au deteriorat, iar în zece secţii speciale de votare din judeţ au fost epuizate buletinele de vot.

\"S-au înregistrat 13 cazuri în care facsimilul de pe ştampile a dispărut, însă amprentele au fost găsite de poliţişti în interiorul secţiilor\", a declarat comisarul de poliţie Adrian Căpraru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj. Din cauza dispariţiei amprentei de pe ştampilă, la secţia de votare 152 din municipiul Craiova procesul de votare s-a întrerupt timp de 25 de minute.

De asemenea, în judeţul Dolj, până în ora 14.00, la zece secţii speciale se epuizaseră buletinele de vot. Este vorba despre localităţile Perişor, Radovan, Ţuglui, Întorsura, Măceşu de Jos şi Almăj, Mischii, Şimnic şi Leu, după ce, la ora 10.00, şi la secţia 583 specială din comuna doljeană Predeşti buletinele de vot se terminaseră.

\"La ora 12.00, mai aveam doar 20 de buletine de vot. Am venit să mai iau alte buletine. Trei sferturi dintre cei care au votat la secţia noastră aveau buletine de Craiova, restul erau din comunele Întorsura, Giubega şi municipiul Băileşti\", a declarat Ion Milu, locţiitorul preşedintelui secţiei de votare 517 specială din comuna doljeană Perişor.

Mai multe articole despre:
alegeri vot preşedinte buletin ştampile secţie