MENIU

Horoscop săptămânal 17-23 aprilie 2023. Cine are BANI și SUCCES - Zodia care nu are deloc noroc

Horoscop săptămânal 17-23 aprilie 2023. Cine are BANI și SUCCES - Zodia care nu are deloc noroc

Iată horoscopul pentru bani și tendințele spre succes pe săptămâna 17-23 aprilie 2023.

Cine are noroc în această săptămână, cum sunt influențate zodiile de aspectele astrale ale planetelor. Iată ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale săptămânii pe domeniul financiar, carieră, relaționare cu ceilalți pentru această zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii să facem noi bani sau să ținem de ce este?
 
Horoscop săptămânal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
O săptămâna propice întâlnirilor, discuțiilor, planurilor. Iei în calcul pornirea unei afaceri pe cont propriu. Trebuie să te mișți relativ repede și să ai grijă cui îi spui planurile tale. Nu este exclus că cineva să-ți fure ideile.
Relația Berbecului cu banii :
Berbecii sunt uluitor de eficienți în joburile lor și au predispoziția să facă, așadar, mulți bani din muncă lor. Sunt însă destul de impulsivi și pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot să țînă de un buget o vreme, însă dacă ceva îi tentează, vor face acea cumpărătură. Totuși, Berbecii sunt și înțelepți și știu când să își pună singuri limita cu privire la suma cheltuită, așa încât să se mențînă în echilibru.
 
Horoscop bani și succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Comunicarea este la cote excelente, iar unele situațîi care pot degenera pot fi depășite cu ușurință dacă eșți diplomat. Fii atent la capitolul bani. Deși există o oarecare stabilitate în această zona, este indicat să scapi de datorii pentru că încep să fie apăsătoare.
Relația Taurului cu banii :
Taurii adoră lucrurile frumoase, le place să se răsfețe în ceea ce poate fi cumpărat cu banii și se bucură din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc și foarte mult și susținut că să își facă banii și sunt buni la a-i produce și atrage, dar sunt și mari pricepuți la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendința să aibă probleme cu bugetul ; nu suportă că cineva să le spună că nu pot avea ceva sau să nu își cumpere ceva pentru că e prea extravagant față de ce au alțîi. În schimb, Taurii sunt generoși și fac cadouri scumpe și celorlalți. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci dacă lucrurile devin prea dezechilibrate, își vor pune frână la cheltuieli. Dar trebuie să ajungă foarte aproape de acea limita că să simtă cu adevărat pericolul financiar.
 
Horoscop săptămânal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)
O nouă etapă în carieră ta este gata să înceapă. Poți primi oferte interesante, trebuie doar să fii atent la ce vei alege să faci mai departe. Pot apărea și niște cheltuieli urgențe și vei fi nevoit să apelezi fie la reserve, fie la un credit. Atenție la ce și cum cheltuieșți.
Relația Gemenilor cu banii :
În Gemeni există o dublă personalitate și în legătură cu tema banilor. Pe de-o parte, există o parte a lor care este foarte practică și prudență financiar dar există și cealaltă parte căreia îi place să riște, să își joace banii, să își încerce norocul prin mișcări nu foarte sigure financiar. Nu există o predicție care parte va domină, poate fi oricare oricând. Gemenii sunt foarte buni să își economisească banii, să îi cheltuiască cu înțelepciune și apoi, din senin, să apară o idee, o ocazie și să fie în stare să facă ceva nesăbuit cum ar fi să cumpere acțiuni fără să fie siguri că e bine sau să investească într-o afacere instabilă.
 
Horoscop bani și succes RAC (21 iunie – 22 iulie)
Atmosfera pozitivă la birou, dar și decizii importante de luat. Sunt favorizate noi începuturi. Poate începe o colaborare nouă să un proiect în particular. Astrele par a fi favorabile unor câștiguri substanțiale. Pentru a stabiliza zona finanțelor, încearcă să ai în control mai mare asupra cheltuielilor.
Relația Racului cu banii :
Pentru Raci, banii sunt în totalitate asociați cu cuibul, fiind foarte important pentru ei să aibă o fundație solidă în care să se ocupe de cei dragi și o casă sigură și foarte confortabilă. Nu își cheltuie banii impulsiv. Dacă fac planuri să cumpere ceva substanțial în casă, vor face cercetări că să fie siguri că e cea mai bună oferta. Racii știu să își facă un buget și să țînă de el și să îl păstreze pentru cheltuieli mari și importante. Ei nu vor să simtă niciodată frică de a nu avea suficient pentru a-și menține casă; dacă așa ceva s-ar întâmplă, s-ar învinovăți și întreaga lor lume s-ar destrăma.
 
Horoscop săptămânal BANI LEU (23 iulie – 23 august)
Aspecte pozitive la locul de muncă. Nu sunt excluse colaborări noi, începuturi noi. Folosește-ți cât de mult poți talentele. Bazează-te pe instinct. Finanțele încep să se stabilizeze și este recomandat să vezi ce se poate plăti din datorii.
Relația Leului cu banii :
Leii sunt foarte buni la a-și face bugete ; atrag ușor bani și știu să îi gestioneze. Ei vor economisi bani până când vor avea mai mult decât suficient că să își cumpere tot, dar tot ce își doresc. Acesta e un mare talent al Leilor care au gusturi rafinate și scumpe și adoră să facă cumpărături. Leii sunt totodată și foarte buni să muncească mult și perseverent că să își facă acești bani și avansează ușor în carierele lor. Au tendința să nu cumpere ce nu își permit. Oricât de bogat ar fi un Leu, el tot va folosi discounturi, cupoane de reduceri și orice oportunitate apare de a salva orice suma.
 
Horoscop bani și succes FECIOARA (24 august – 22 septembrie)
Pregătește-te pentru ceva nou. Poate apărea un șef nou, un coleg nou, o colaborare nouă. Vei ieși din zona de confort, însă lucrurile nu sunt chiar atât de rele pe cât îți închipui. Ai răbdare și rezultatele vor veni. La capitolul finanțe, încearcă să fii mai cumpătat cu cheltuielile.
Relația Fecioarei cu banii :
Dacă cineva știe din tot zodiacul cum să organizeze banii într-un buget, aceea e Fecioara. Fecioarele tind să nu cheltuiască bani dacă nu au de ce și găsesc cele mai econoame și eficiente formule pentru a cumpără tot ce au nevoie dar la prețuri decente. Totuși, nu le place să se priveze de ce își doresc și ocazional se vor răsfață cu ceva frumos, plăcut, ce au nevoie sau își doresc demult. Fecioarele sunt cu ochii că un vultur unde se duc banii și caută permanent moduri noi de a-și îmbunătăți finanțele.
 
Citește continuarea pe sfatulparintilor.ro