MENIU

Râsul îngrașă cu adevărat? Află adevărul și care e explicația

Râsul îngrașă cu adevărat? Află adevărul și care e explicația

Daca de la mancare, sucuri, prajituri, trebuie sa te abti, de la ras nu! Ideea ca rasul ar ingrasa este demult invechita.

Rasul poate fi terapie pentru multe boli, inclusiv te poate ajuta sau motiva sa slabesti. Oamenii de stiinta il recomanda in curele de slabire.

O cercetare privind efectele rasului realizata de o universitate din California, relateaza ca rasul intareste sistemul imunitar si poate tine organismul departe de infectii, alergi si boli grave cum ar fi cancerul. Terapia prin ras produce anticorpi care lupta atat in combaterea problemelor respiratorii cat si a infectiilor, produc endorfine, substante care cresc imunitatea organismului.

Rasul ne poate ajuta in combaterea stresului. Pe intelesul tuturor, cu cat radem mai mult, cu atat mai putin stresati vom fi. Atunci cand radem scadem nivelul hormonilor producatori de stres si creste circulatia sangvina.

Se spune ca rasul reduce procesul de imbatranire deoarece acesta tonifica muschii fetei si intarzie aparitia ridurilor de expresie. Acesta poate fi si un calmant natural de care noi oamenii ne putem folosii fara cost sau efecte secundare.

Citește articolul integral pe lyla.ro.

Mai multe articole despre:
râs explicaţie ingrasa