MENIU

Motivul bizar pentru care NASA a fost dată în judecată

Motivul bizar pentru care NASA a fost dată în judecată 

Agenția spațială americană a fost dată în judecată pentru că nu și-ar fi îndeplinit "obligațiile științifice". 

Plângerea a fost depusă de către Rhawn Joseph, autor a mai multor cărți care tratează subiecte variate, de la viața extraterestră la atacurile teroriste din 11 septembrie. Rhawn Joseph consideră că piatra care apare în imaginile NASA este o ființă vie și că ar trebui cercetată mai îndeaproape.

NASA despre roca bizară care a apărut pe Marte: "N-am mai văzut niciodată așa ceva"

În plângerea depusă la un tribunal din California, Rhawn Joseph cere agenției spațiale americane ”să își îndeplinească obligația publică și științifică de a realiza fotografii mai detaliate și de a examina presupusul organism biologic” deoarece ”în urma examinării de către reclamant [Rhawn Joseph] a structurii [roca neobișnuită descoperită de către roverul Opportunity] a fost evident […] că aceasta a germinat din spori", se arată în documentul oficial. 

Reclamantul consideră că ”roca” a fost acolo tot timpul și a devenit vizibilă în momentul în care a început să crească. ”Refuzul [NASA] de a realiza imagini din diferite unghiuri, refuzul de a realiza imagini microscopice ale specimenului și refuzul de a publica imagini de înaltă rezoluție este inexplicabil, reprezintă o neglijență nesăbuită și bizară”.

Mai multe articole despre:
NASA judecată agenţie spatiala americană dată