MENIU

Lungimea degetelor dezvăluie detalii despre tine

Află ce lucruri prezice LUNGIMEA DEGETELOR

Lungimea degetelor poate dezvălui detalii importante despre stilul de viață și personalitatea unui om. De exemplu, o simplă comparație între arătător și inelar sau felul despre cum și pe deget îi place să poarte inelul spune multe despre personalitatea lui.

Imaginea alăturată arată trei tipuri de lungimi a degetelor, marcate cu A, B si C. Verificați degetele și descoperiți mai jos sensul.

A. Se spune că oamenii care au degetul inelar mai lung decât degetul arătător sunt foarte frumoase. Ei au un farmec pe care alții îl găsesc irezistibil. În plus, sunt mai agresive decât restul, iar riscul pentru ei nu este o problemă. Uneori urmează cariere militare, dar pot fi și creatori, inventatori, actori.

B. Persoanele cu degetul inelar mai scurt decât cel arătător au o mare încredere în sine, dar sunt și foarte arogante. Le place singurătatea și nu suportă să fie deranjați din timpul liber. Nu sunt genul de persoane care fac primul pas într-o relatie, dar acceptă întotdeauna și apreciază atenția pe care o primesc.

C. Persoanele care au degetul inelar egal cu cel arătător sunt mari iubitoare de pace și nu se simt deloc confortabil atunci când sunt într-un conflict. Sunt bine organizate și încearcă să se înțeleagă cu toată lumea. Nu în ultimul rând, sunt foarte credincioase, fidele unei relații, dar și pline de tandrețe și grijă față de partenerii lor de viață.

Mai multe pe ziarulunirea.ro.

Mai multe articole despre:
personalitate degete lungime degete