MENIU

07.07.2017, semnificația acestei date în numerologie

Data 07.07.2017 și vibrația cifrei 6. 

Cum se calculează? 0+7+0+7+2+0+1+7=2+4=6

Numărul 6: Ziua această este perfectă pentru a vă odihni, a vă echilibra energiile și a vă simți confortabil. Este foarte probabil azi să vă strângeți familia și prieteni și să vă bucurați împreună de micile plăceri ale vieții. Evitați să vă stresați prea mult la locul de muncă. 

Anul 2017 şi vibraţia 1

Cum se calculează vibraţia unui an? Este foarte simplu: nu trebuie decât să adunăm fiecare cifră a anului: 2+0+1+7=3+7=10. Apoi adunăm 1+0=1.

Vibraţia 1 semnifică faptul că din punct de vedere al numerologiei va începe un nou ciclu pe pământ.

Ce înseamnă un an cu vibraţia 1?

  • Încheierea unui ciclu poate semnifica şi faptul că aveţi posibilitatea să porniţi iar de la capăt. Acest lucru va cunoaşte noi începuturi pe mai multe planuri. Aşadar anul viitor dacă vă doriţi să aveţi succes ar trebui să vă bazaţi pe forţele proprii.
  • Faptul că ultimele două cifre adunate dau cifra 8 poate simboliza că s-ar putea să renunţaţi la vechile tipare mentale care nu făceau decât să vă îngrădească.
  • Anul 2017 cu vibraţia 1 îi poate ajuta pe oameni să se valorifice mai mult. Prin urmare, cei care vor ţine cont de acest lucru îşi vor creşte respectul de sine.
  • În planul sentimental, cum era de bănuit pentru că se încheie un ciclu, este posibil ca unele cupluri să se despartă şi astfel să facă loc unui noi început, cu altcineva.
  • În planul carierei pot apărea proiecte noi. Unele persoane se pot angaja în altă parte unde o să le fie mult mai bine sau pot fi promovate la actualul loc de muncă. De asemenea, tot anul viitor s-ar putea ca unii indivizi să aibă şansa să se mute cu domiciliul în alt oraş sau poate chiar în altă ţară. Nu este exclus ca asta să se întâmple odată cu primirea unui alt job.
  • Cunoştinţele acumulate în 2016 par că nu au dat roade, însă în 2017 este posibil ca totul să se lege.
  • În planul financiar s-ar putea ca în 2017 datorită vibraţiei 1 să primiţi ajutor de unde nici nu visaţi.

 

Mai multe articole despre:
numerologie semnificaţie 07.07