MENIU

Zlatan Ibrahimovic are statuie de ceară la Muzeul Grevin

Starul suedez Zlatan Ibrahimovic, atacantul echipei de fotbal Paris Saint-Germain, și-a inaugurat luni statuia de ceară de la Muzeul Grevin, din capitala Franței, relatează presa pariziană.

"Ibracadabra" a intrat, astfel, în clubul select al jucătorilor "clonați" la Muzeul Grevin, care găzduiește, de asemenea, statuile lui Raymond Kopa, Michel Platini, Thierry Henry, Marcel Desailly, Fabien Barthez, Zinedine Zidane sau Ronaldo.

Internaționalul suedez a fost însoțit la acest eveniment de mai mulți dintre responsabilii clubului PSG, declarându-se mulțumit de opera artistului care i-a realizat statuia.

"Nu este rea deloc, a spus Ibrahimovic, după ce și-a contemplat un moment statuia. Este genial să fiu prezent alături de jucători ca Zidane sau Pele. Nu știu cine este cel mai bun, sunt însă mulțumit să mă aflu printre toate aceste personalități, toți acești actori și oameni politic. Mă face să mă simt mândru. Apreciez munca depusă pentru statuia mea și, după aproape un an de muncă, găsesc că rezultatul este foarte bun".

Sursa: Agerpres

Mai multe articole despre:
Zlatan Ibrahimovic