MENIU

WIMBLEDON 2019 | Halep - Zhang, ora 15:00. Cine este adversara Simonei Halep

WIMBLEDON 2019 | Meciul din sferturile de finală de la Wimbledon, dintre Simona Halep şi Shuai Zhang, va avea loc la ora României 15:00. Meciul Halep - Zhang va fi transmis în direct de Eurosport și LIVE SCORE de realitatea.net.

WIMBLEDON 2019 | Partida Halep - Zhang va avea loc pe Terenul 1 de la Wimbledon, acelaşi pe care a învins-o pe Cori Gauff, în turul 4.

Simona Halep - Shuai Zhang, LIVE 15:00. Urmărește partida aici!

Deşi pare un adversar facil pentru Simona Halep, Zhang a reuşit să învingă câteva nume importante la turneul britanic, în 2019.

WIMBLEDON 2019 | Printre “victimele” lui Zhang sale se numără: Caroline Garcia, Yanina Wickmayer (semifinalistă la US Open 2009), Caroline Wozniacki şi pe tânăra Dayana Yastrenska (Ucraina).

Zhang are un avantaj la capitolul statistică în faţa Simonei Halep, care e condusă la întâlnirile directe. Sportiva din China a învins-o în două rânduri pe adversara din sferturi, în 2016, la Beijing şi Australian Open, în timp ce Halep a câştigat prima întâlnire directă, din 2012, la Indian Wells.

WIMBLEDON 2019 | În acest moment, rezultatele înregistrate la Wimbledon îi asigură Simonei Halep menţinerea în Top 8 mondial la finele întrecerii londoneze, a scris mediafax.ro.