MENIU

West Ham, adversara Astrei Giurgiu, plăteşte 24 de milioane pentru un transfer

West Ham United, adversara echipei Astra Giurgiu în Liga Europa, a anunţat transferul golgheterului echipei Swansea, Andre Ayew, pentru suma de 20,5 milioane de lire sterline (24 milioane de euro), un record în istoria clubului englez, scrie News.ro. 

Ayew a semnat un contract pe patru ani. Atacantul ghanez de 26 de ani a sosit în Ţara Galilor vara trecută, liber de contract, după ce a jucat la Olympique Marseille. El a marcat 12 goluri în 34 de meciuri disputate în tricoul echipei Swansea.

West Ham United i-a mai transferat în această vară pe fundaşul Arthur Masuaku (Olympiakos Pireu), atacantul Ashley Fletcher (Manchester United), mijlocaşul Havard Nordtveit (Borussia Monchengladbach) şi aripile Sofiane Feghouli (FC Valecia) and Gokhan Tore (împrumutat de la Beşiktaş).

Echipa Astra Giurgiu va întâlni formaţia engleză West Ham United, în play-off-ul Ligii Europa. Partida tur va avea loc la Giurgiu, la 18 august, returul fiind programat la Londra, în 25 august.

Cele două echipe s-au întâlni şi în sezonul precedent al Ligii Europa, în turul trei preliminar, Astra calificându-se după 2-2 în deplasare şi 2-1 la Giurgiu.

Mai multe articole despre:
fotbal transfer West Ham Astra Giurgiu Andre Ayew