MENIU

VLAD CHIRICHES. Veste PROASTĂ de la MEDICI pentru VLAD CHIRICHES

Vlad Chiricheş

VLAD CHIRICHES. Accidentarea suferită la spate l-ar putea ţine pe tuşă pe VLAD CHIRICHES mai mult decât se preconiza iniţial. Staff-ul medical al lui Tottenham a confirmat că VLAD CHIRICHES va sta departe de gazon şase săptămâni, însă recuperarea ar putea dura chiar mai mult.

VLAD CHIRICHES. Problemele la spate acuzate de VLAD CHIRICHES necesitau o pauză de şase săptămâni, dar această perioadă s-ar putea prelungi, sscrie presa engleză, citată de ProSport.

Revenirea lui VLAD CHIRICHES ar putea să se producă abia în a doua jumătate a lunii aprilie.

"Sherwood l-a forţat pe Lamela în echipă imediat după instalarea pe banca tehnică a lui Tottenham, dar argentinianul s-a accidentat grav, el nefiind la momentul respectiv recuperat în totalitate. Episodul a reprezentat o pildă importantă pentru staff-ul tehnic al lui Spurs, care a procedat ulterior diferit cu Jan Vertonghen, Younes Kaboul, Andros Townsend sau Sandro. Acum, VLAD CHIRICHES este accidentat şi revenirea lui nu este planificată pentru viitorul apropiat. Cu siguranţă, Sherwood, care are acum la dispoziţie variante pentru acoperirea postului de fundaş central, îi va acorda lui VLAD CHIRICHES tot timpul din lume pentru a-şi reveni în totalitate", scriu englezii.

1 gol în 13 partide a înscris VLAD CHIRICHES pentru Spurs, în Premier League