MENIU

VIDEO | Toni Petrea, înaintea șocului din această etapă: “Sper să ne ridicăm la nivelul partidei și să câștigăm!”

Actualul lider al Ligii 1, FCSB, va disputa unul dintre cele mai importante partide din acest sezon, contra ultimei campioane a României, CFR Cluj!

Cu un parcurs nemaipomenit în acest sezon, formația “roș-albastră” a reușit să preia “fotoliul” de lider al Ligii 1, arătând o poftă de joc și un apetit ofensiv remarcabil. FCSB are cel mai bun atac din campionat în acest moment, iar Dennis Man&co speră să își continue seria și în meciul din Gruia.

Antrenorul celor de la FCSB, Toni Petrea, a vorbit despre confruntarea de duminică seară și este de părere că va fi un meci extrem de disputat, dar la capătul căruia își dorește ca echipa sa să iasă câștigătoare.

”Adversar redutabil, o echipă cu jucători experimentați, va fi un meci aprig, de luptă. Sper să ne ridicăm la nivelul partidei și să câștigăm acest joc.

Sunt într-o revenire de formă, au jucat bine și la Iași și în Europa, dar acum au toate motivele să fie concentrați pe Liga 1!”, a spus Toni Petrea la conferința de presă premergătoare meciului cu CFR Cluj, din etapa a 13-a.

Ulterior, tehnicianul celor de la FCSB a vorbit și despre schimbarea antrenorului de la CFR Cluj și este de părere că Edward Iordănescu va dori să se afirme și să își pună amprenta pe jocul echipei clujene.

Vezi declarațiile pe realitateasportiva.net