MENIU

VIDEO super emoţionant pentru susţinerea Uriaşului din Carpaţi la Rio 2016

Cel mai bun prieten al judocanului sibian Daniel Natea a pus la cale cel mai tare mesaj de susținere a sportivului care vineri intră în lupta pentru medalii la Jocurile Olimpice de la Rio. Zeci de prieteni și cunoscuți ai lui Natea au transmis mesaje de susținere, scrie oradesibiu.ro.

România nu a făcut deocamdată o figură frumoasă la RIO. Sportivii români intrați în competiție la Jocurile Olimpice au avut evoluții care nu le-au permis să aducă prima medalie olimpică în rândul delegației române.

Pe lângă șansele lui Mergea și Tecău de a obține medalii olimpice, România și Sibiul totodată, așteaptă o medalie și de la judocanul Daniel Natea. Tânărul originar din Sibiu reprezintă una din speranțele delegației noastre de la RIO pentru cucerirea unei medalii olimpice de aur.

Acasă la Sibiu, prietenii, familia și cunoscuții abia așteaptă ca Dani să intre în competiție, lucru care o să se întâmple vineri 12 august. Atunci sibianul nostru se va duela cu thailandezul Yea-On Kunathip.

Până să înceapă competiția, prietenii de la Sibiu s-au gândit să transmită de aici din țară un mesaj de susținere pentru Dani.

Sebastian Buta, unul din cei mai apropiați amici ai judocanului român, a propus mai multor cunoscuți, apropiați, amici și chiar și reprezentanți ai administrației locale. Luptatorul Sandu Lungu, viceprimarul Sibiului Razvan Pop, Ionel Chioveanu-primul antrenor al lui Dani, Dan Borbil – campion european de skandenberg, colegi de la judo din toata tara, prieteni si familie, au transmis mesajul lor de susținere pentru Dani Natea. Ce a ieșit puteți vedea mai jos!

Mai multe articole despre:
judo JO Rio 2016 Daniel Natea uriaşul din carpaţi