MENIU

VIDEO | Detalii noi despre viitorul ”OZN” din Ștefan cel Mare!

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a dezvăluit cum s-a înțeles cu Nicolae Badea pentru construcția noului stadion Dinamo. De asemenea, acesta a explicat și cum va arăta noua arenă.

Potrivit afirmațiilor lui Popescu, Stadionul Dinamo ar urma să fie asemănător cu „OZN-ul din Bănie” şi să aibă în jur de 18.000-20.000 de locuri!

„Am construi şi o parcare foarte mare la intrare, parcare care să deservească populaţia din acea zonă unde avem şi Spitalul de Urgenţă Floreasca. Baza ar fi deschisă pentru cetăţeni, pentru copii, trebuie să deservească populaţia. Să fie un parc sportiv pentru populaţie.

Bugetul Primăriei Sectorului 2 este cam la 230 de milioane de euro pe an. Putem prelua acest proiect şi în doi, trei ani stadionul să fie ridicat. Ar însemna că alocăm cam 10 milioane de euro pe an.” a declarat Dan Popescu pentru DigiSport.

De asemenea, Popescu a primit confirmarea că Badea nu se va implica în construcția noii arene așteptată de fotbaliștii și de suporterii clubului din Ștefan cel Mare. Pentru realizarea acestei lucrări mai este nevoie de aprobarea Ministerului de Interne.

Vezi pe realitateasportiva.net video cu modelul propus de Compania Națională de Investiții pentru noul stadion Dinamo.