MENIU

Veşti proaste pentru Gică Hagi. Un club din Liga 1 i-a pus gând rău

Conducătorul administrativ al Centrului de copii şi juniori al clubului de fotbal CS Universitatea Craiova, Silviu Bogdan, a declarat că gruparea din Bănie îşi propune să ajungă numărul 1 în România în sectorul juvenil.

''Avem deja jucători crescuţi la noi, precum Screciu şi Vlădoiu, care au debutat în acest sezon cu succes la prima echipă. Ne dorim ca ei să devină certitudini, iar numărul juniorilor care fac pasul la echipa mare să crească. De asemenea, avem juniori care sunt titulari în loturile naţionale ale României, cum sunt Andrei Vlad şi Vladimir Screciu. Ţintim să dăm din ce în ce mai mulţi juniori sub tricolor. Generaţiile 1998-1999-2000 ale Universităţii Craiova sunt formate din jucători valoroşi, care vor avea un cuvânt de spus în fotbalul românesc'', a spus Bogdan.

El a precizat că se are în vedere semnarea de parteneriate cu cluburile din Craiova şi din Oltenia. ''Ne dorim să valorificăm la maxim această zonă care mult timp a fost principala pepinieră a fotbalului românesc. Vrem să fim numărul 1 în România în tot ceea ce înseamnă copii şi juniori'', a subliniat Silviu Bogdan, preluat de Agerpres.

Mai multe articole despre:
Gică Hagi