MENIU

Veste tristă de la Simona Halep

SIMONA HALEP

Simona Halep se află în cea mai bună perioadă a carierei. Totuşi, e aproape sigur că nu va putea juca pentru România în barajul pentru Grupa Mondială I a Fed Cup. Iată motivele:

1. Oboseala. Evident, parcursul excepţional din 2015, cu o singură înfrângere în acest sezon, a dus la acumularea unei oboseli foarte mari

2. Adversarul. Canada nu este, să recunoaştem, un adversar puternic. Periculos da, dar puternic nu. Pentru că, în afara lui Eugenie Bouchard, ocupanta locului 7 în lume, dar care nu a decis nici acum dacă va juca sau nu, nord-americancele nu mai au la dispoziţie nici o jucătoare din Top 150.

3. Turneul de la Stuttgart. Meciul de Fed Cup cu Canada e programat în zilele de 18 şi 19 aprilie. Practic, în primul week-end de după Paştele Ortodox. Pentru nişte tenismene profesioniste, aceasta nu este, evident, o problemă. Numai că a doua zi, pe 20 aprilie, începe, la Stuttgart, un turneu WTA foarte important, la care Simona va fi cap de serie 2.

4. Oficialii pregătesc terenul. Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, a început deja să pregătească opinia publică pentru o posibilă absenţă a Simonei Halep.

Mai multe, pe click.ro

Mai multe articole despre:
Simona Halep Halep WTA halep miami