MENIU

Veste proastă pentru Buffon, după ce a spus că arbitrul "are un coş de gunoi, în loc de inimă"

Legendarul portar al echipei de fotbal Juventus Torino, Gianlugi Buffon, va trebui să facă declaraţii mai cumpănite despre arbitri dacă vrea să se îndrepte spre o carieră de antrenor, a avertizat luni preşedintele sindicatului cavalerilor fluierului din Italia.

Săptămâna trecută, Buffon a fost eliminat, din cauza agresivităţii verbale, în finalul meciului cu Real Madrid din returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. După meci, Buffon a spus că arbitrul englez Michael Oliver este un "ucigaş" şi are ''un sac de gunoi în loc de inimă'', conform Agerpres.

"Buffon este un mare campion care, sper eu, va avea o mare carieră de antrenor", a afirmat Marcello Nicchi la un post italian de radio. "La un anumit nivel însă, trebuie să fii atent la ceea ce spui. Întotdeauna nişte copii ascultă", a adăugat Nicchi.

"L-aş fi apărat pe arbitru" dacă incidentul ar fi avut loc în Italia, a asigurat şeful arbitrilor din Peninsulă. Arbitrii "nu pot fi ameninţaţi, nici înainte, nici în timpul, nici după meci", a continuat el.

Mai multe articole despre:
arbitru Buffon