MENIU

Veste BOMBĂ despre MIHAI NEȘU: În șase luni îl voi face să se miște

Mihaiţă Neşu

Jurnalistul Marius Mitran a realizat un interviu tulburător cu fostul fotbalist ajuns paralizat într-un scaun cu rotile. 

”Mihai va face multe, veţi vedea. Nu se plînge. Eu în 6 luni îl fac să se mişte pe Mihai. Băiatul ăsta va merge şi el ştie că-i aşa. S-a întâmplat ce s-a întîmplat pentru că Mihai va demonstra că lupta asta poate fi câştigată. Într-o zi, curând, va merge”, declară doctorul lui Neşu, într-un interviu realizat de jurnalistul Marius Mitran, pe site-ul LPF. 

„Totul se întâmplă cu un motiv, asta am învăţat. Când a venit psihologul la mine, după accident, l-am dat afară după o săptămână. Mi se părea că el avea nevoie de psiholog, nu eu. Eu cred şi în altceva. În prietenie. Un prieten adevărat, care ţine la tine necondiţionat, are mai multe sfaturi să-ţi dea decât un psiholog. Şi oamenii trebuie să se ajute. Uite, în Olanda, statul te ajută. La noi, aici, poate biserica te ajută.” „Că ai adus vorba. Se tot zice că ai luat drumul mănăstirii...” „Am auzit şi eu. Aici, la români, dacă te duci duminica la biserică, gata, ai luat drumu’ mănăstirii, ai fugit de lume... Nu e aşa. Şi-n Olanda mergeam, era în Utrecht o biserică ortodoxă, veneau preoţii din Belgia.” Mihai vorbeşte cu tandreţe aproape de pe salteaua lui de terapie şi încercări. Doar îl aud, nu mă mai uit la el. Vreau să văd pe unde se strecoară, încă, soarele, peste zulufii lui blonzi. Sunt atent însă. „Un părinte, un preot are mai multe sfaturi să-mi dea decât orice doctor. Merg la slujbe, de sărbători, asta da!”

Mai multe articole despre:
Mihăiţă Neşu marius mitran