MENIU

VESTE bombă despre echipa RAPID

Hussein Abdullah Hussein Al Ahmar, fiul unui şeic din Yemen, a sosit în această seară la Bucureşti pentru a discuta cu acţionarul majoritar al FC Rapid, Adrian Zamfir, despre preluarea grupării giuleştene.

Întâmpinat de Zamfir la sosirea la Bucureşti, investitorul din Yemen nu a oferit declaraţii reprezentanţilor mass-media pe Aeroportul Henri Coandă. În schimb, un reprezentant al acestuia a explicat că Hussein Abdullah Hussein Al Ahmar doreşte să facă afaceri în România.

Întrebat dacă acesta este interesat de achiziţionarea FC Rapid, reprezentantul investitorului din Yemen a răspuns: "Prieten" arătând în direcţia lui Adrian Zamfir.

Hussein Abdullah Hussein Al Ahmar va asista, sâmbătă, din tribune, la partida pe care formaţia Rapid o va disputa cu Unirea Slobozia pe Stadionului Giuleşti-Valentin Stănescu în cadrul etapei a V-a a play-off-ului Seriei I a Ligii a II-a.
Acţionarul majoritar al FC Rapid, Adrian Zamfir, declara la 4 februarie că "este momentul ca altcineva să preia" gruparea giuleşteană. La începutul acestui an el a mai încercat vânzarea clubului către un grup de investitori, printre care se afla şi omul de afaceri Nicolae Sarcină, însă negocierile au eşuat. De asemenea, şi antrenorul Viorel Moldovan a negociat cu acţionarul majoritar Adrian Zamfir preluarea clubului Rapid.

Adrian Zamfir şi partenerul său Nicolae Cristescu au achiziţionat gruparea FC Rapid la 8 iulie 2013 de la acţionarul majoritar George Copos.

Clubul giuleştean, care activează în prezent în Liga a II-a, se află în procedura de insolvenţă din 7 decembrie 2012. Planul de reorganizare al FC Rapid, care se întinde pe o durată de trei ani, a fost confirmat de Tribunalul Bucureşti. Următorul termen în dosarul de insolvenţă este 26 septembrie.

Mai multe articole despre:
George Copos FC Rapid