MENIU

US OPEN 2015. Simona Halep, meci cu Katerina Bondarenko: "Simt jocul"

Simona Halep: "Another day at the office", sharing the smiles

US OPEN 2015. Simona Halep o întâlnește joi, de la ora 20, pe Katerina Bondarenko în turul al doilea la US Open. Adversara româncei, ucraineanca în vârstă de 29 de ani, e pe locul 106 în lume și este una dintre puținele mame din circuitul profesionist.

US OPEN 2015. Departe de încordarea de la Wimbledon, când dacă încercai să o înțepi cu ac, acela ar fi sărit cu siguranță, Halep e moderată, dar și optimistă, scrie Gsp.ro.

US OPEN 2015. Cu câteva ore înaintea meciului cu Bondarenko, Simona Halep a publicat o fotografie pe Facebook de la "locul de muncă".

În fotografie, Halep apare alături de Horia Tecău, cu care face echipă la dublu. Simona Halep ascris sub foto: "Another day at the office", sharing the smiles

"Sunt încrezătoare pentru că simt foarte bine jocul. Evoluez mai bine atunci cînd nu mă gândesc la rezultate și vreau să iau meci cu meci", a spus Halep. De pe sfertul ei de tablou nu au plecat prea multe favorite, însă deocamdată are de jucat împotriva Katerinei Bondarenko, 106 WTA.

Ucraineanca are 29 de ani și e printre puținele jucătoare din circuitul profesionist care au un copil și continuă să evolueze la nivel înalt. În 2012, ea era eliminată în primul tur de la US Open de Jelena Jankovici. După partidă i-a spus soțului său că nu s-a simțit prea bine. La cîteva săptămîni a aflat că e însărcinată. S-a retras, a născut, dar nu a putut sta departe de tenis.

Mai multe articole despre:
meci Simona Halep US OPEN 2015