MENIU

Veste EXCELENTĂ pentru UNIVERSITATEA CRAIOVA

Universitatea Craiova revine în fotbalul românesc

UNIVERSITATEA CRAIOVA. Adunarea Creditorilor a aprobat, luni, planul de reorganizare al societatii Fotbal Club U Craiova SA, care administreaza clubul de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA.

UNIVERSITATEA CRAIOVA. Planul a fost supus la vot si votat in unanimitate. Chiar daca firma EUROEXPO SRL TARGU MURES  a votat impotriva aprobarii planului, conform Legii 85/2006, se considera, automat, votul ca fiind unul pozitiv in ceea ce-i priveste pe creditorii care isi primesc plata in mod preferential. Astfel ca votul EUROEXPO SRL TARGU MURES este, din oficiu, unul pozitiv si nu are nicio relevanta juridica ceea ce a mentionat aceasta societate in sedinta Adunarii Creditorilor, anunta site-ul oficial al gruparii UNIVERSITATEA CRAIOVA.

Pe de alta parte, Fotbal Club U Craiova SA si creditorul Valorificare Creante SRL au contestat dreptul de vot al cretitorului EUROEXPO SRL Targu Mures, deoarce aceasta societate se afla in conflict de interese datorita faptului ca are relatii comerciale cu Federatia Romana de Fotbal, persoana juridica direct interesata sa provoace falimentul Fotbal Club U Craiova SA.

Mai mult decat atat, Fotbal Club U Craiova SA detine indicii si dovezi ca EUROEXPO SRL Targu Mures a cesionat deja creanta, in mod fraudulos, unor alte persoane care detin in fapt creanta si cer falimentul Fotbal Club U Craiova SA, cu privire la acest aspect Fotbal Club U Craiova SA a sesizat deja Directia Nationala Anticoruptie.

Din punct de vedere al Legii 85/2006 planul este considerat votat de catre creditori urmand ca judecatorul sindic de la Tribunalul Brasov sa confirme in urmatoarele doua-trei saptamani acest plan pentru ca acesta sa intre in vigoare.

Dupa confirmarea planului de catre judecatorul sindic activitatea clubului de fotbal se reorganizeaza in conformitate cu acesta.