MENIU

Un sportiv internaţional a fost arestat la Miami, fiind acuzat de violenţă domestică

Pablo Armero

Internaţionalul columbian Pablo Armero, în vârstă de 29 de ani, component al echipei Udinese, a fost arestat, marţi, la Miami, el fiind acuzat de violenţă domestică, informează NBC, scrie News.ro. 

Pablo Armero, care nu face parte din lotul Columbiei pentru Copa America, a fost arestat la hotelul în care era cazat împreună cu partenera sa, după ce mai mulţi clienţi s-au plâns că are loc un scandal în camera cuplului. În momentul în care poliţiştii au intrat în cameră, partenera fotbalistului plângea şi femeii îi lipsea o parte din păr.

Pablo Armero le-a spus poliţiştilor că el şi partenera sa au consumat băuturi alcoolice şi că, după ce s-au întors în cameră, femeia i-a cerut să îi taie părul, ceea ce a şi făcut. Femeia a afirmat însă că Armero voia să facă sex, dar ea i-a spus că nu vrea, pentru că este obosită, ceea ce l-a enervat pe fotbalist. Armero i-a smuls atunci colierul, a luat o foarfecă şi a început să îi taie cu forţa părul. 

Femeia a menţionat că Armero a fost violent şi în trecut. 

Pablo Armero s-a deplasat la Miami pentru a asista la meciul amical disputat de naţionala Columbiei cu Haiti, duminică, scor 3-1.

Mai multe articole despre:
Miami arest sportiv Pablo Armero