MENIU

Un antrenor stă la pândă: ”Dacă mă va suna Becali, am să vorbesc cu el”

Mihai Teja va fi demis de Gigi Becali după ultima etapă din play-off, iar FCSB își caută un nou antrenor.

Edi Iordănescu este principalul favorit pentru a prelua banca tehnică a formației din Capitală, însă și alți antrenori ”stau la pândă”. Unul dintre ei este Cristiano Bergodi, tehnicianul celor de la FC Voluntari.

Antrenorul italian a antrenat clubul roș-albastru în 2009, însă a fost demis după ce nu l-a lăsat pe Gigi Becali să intre în vestiar. 

Chiar dacă a fost dat afară de patronul formației din Capitală, Bergodi nu exclude posibilitatea de a reveni la roș-albaștrii. Acesta a explicat că dacă va fi sunat de Becali, îi va răspunde:

”Dacă mă va suna Becali, am să vorbesc cu el. Am experienţă, şi pe pielea mea… Normal e să vorbeşti cu el, un patron bagă bani şi e normal. Un antrenor nu poate să facă de capul lui, normal că un antrenor trebuie să fie măcar stăpân în vestiar, dar relaţia patron-antrenor trebuie să fie bună, să poată vorbi, cum se antrenează băieţii, cine poate juca sau nu, e normală relaţia pentru că un patron vrea să ştie cine joacă sau nu.”  Citește continuarea pe realitateasportiva.net.

Mai multe articole despre:
Steaua Becali Bergodi Panda fcsb un antrenor