MENIU

Ultimele dezvăluiri despre Octavian Popescu, făcute chiar de tatăl său: “El este omul care l-a remarcat!”

Noul puști-minune al celor de la FCSB a reușit să se impună începând din acest sezon în primul 11 al lui Toni Petrea, iar calitățile sale au luat imediat ochii oamenilor din fotbalul românesc!

Considerat unul dintre principalele produse de export ale “roș-albaștrilor”, Octavian Popescu (18 ani) a devenit rapid un jucător exponențial pentru echipa sa, iar odată cu plecarea lui Dennis Man, așteptările pentru acesta au crescut și ele. Tatăl noii “perle” a lui Gigi Becali, Beniamin Popescu, fost fotbalist profesionist la rândul său, a oferit câteva detalii neștiute despre fiul acestuia, mărturisind că este un băiat cuminte și respectuos.

Ulterior, părintele lui Octavian Popescu a vorbit și despre episodul în care fotbalistul de la FCSB a fost acuzat că a înjurat un arbitru și a dezvăluit și cine a fost omul care l-a remarcat pentru prima dată pe băiatul său la o vârstă fragedă.

“Eu ştiam că va fi fotbalist înainte de a se naşte, nici nu mă gândeam ca el să nu joace fotbal. Îmi doream enorm un băiat. Dar nu am tras de el, nu l-am forţat să urmeze această cale, însă are un talent înnăscut. Acum trebuie să fie serios în continuare, dar nu îmi fac griji, pentru că mereu şi-a văzut de treaba lui. E cuminte, aşa cum îl vedeţi şi în teren, chiar dacă am văzut la o emisiune, când domnul Balaj a dat de înţeles că ar fi jignit un arbitru.

L-am sunat imediat şi l-am întrebat dacă i s-a urcat la cap şi a început să se certe cu arbitrii.”

Citește continuarea declarațiilor pe realitateasportiva.net