MENIU

Cum vor arăta stadioanele Steaua și Rapid! Veste proastă despre stadionul Dinamo

<p>Compania Națională de Investiții</p>
<p>Compania Națională de Investiții</p>
<p>Compania Națională de Investiții</p>
<p>Compania Națională de Investiții</p>
<p>Compania Națională de Investiții</p>
<p>Compania Națională de Investiții</p>

Cum vor arăta stadioanele Steaua și Rapid! Gheorghe Popescu, vicepremierul Paul Stănescu şi preşedintele CNI, Manuela Pătrăşcanu, au oferit detalii despre stadiul lucrărilor pentru reconstrucţia şi modernizarea arenelor din Bucureşti în vederea organizării Euro 2020.

Cum vor arăta stadioanele Steaua și Rapid!

Inclus în comitetul interministerial pentru organizarea CE 2020, Gheorghe Popescu a declarat că a primit informaţii conform cărora stadioanele Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf vor fi sigur gata înainte de startul competiţiei, deci nu vor fi probleme în ceea ce priveşte organizarea, conform gsp.ro.

Surpriza neplăcută vine de la Stadionul Dinamo. Actualul stadion, inaugurat în 1951, nu va suferi modificări. Noua arenă va fi construită în locul Velodromului şi va avea o capacitate de doar 15-16.000 de locuri. Decizia este una surprinzătoare, mai ales că suporterii alb-roşilor se plângeau că actualul stadion din Ştefan cel Mare are o capacitate prea mică.

Cum vor arăta stadioanele Steaua și Rapid!

Manuela Irina Pătrășcoiu, director CNI, a spus: "Vreau să dau o veste bună referitor la cele 4 stadioane. CNI și-a asumat construcția și finalizarea celor 4 arene. Am aprobat indicatorii tehnico-economici pentru Steaua și Arcul de Triumf. Rapid e deja spre aprobare.

La Steaua, care va avea 30.000 de locuri, se va demola stadionul existent și va fi construit în totalitate pentru a îndeplini criteriile UEFA. Stadionul Arcul de Triumf va avea 8.000-8.500 de locuri și va costa 27 milioane de euro.

Stadionul Rapid va avea o capacitate de 14.500 de locuri, valoarea va fi de 26 de milioane de euro. Studiul de fezabilitate este la CNI, ulterior va fi transmis la Guvern. Acest stadion este pe circuitul de avizare. Se va moderniza pista de atletism, sălile de sport și de atletism.

La cea de-a 4 arenă, stadionul Dinamo, au fost soluționate aspectele juridice. Acum, după aprobarea MinisteRULUI Dezvoltării, vom demara procdura de achiziționare a studiului de fezabilitate, apoi a dreptului de construcție. Vom depune toate eforturile necesare pentru a finaliza și această arenă, dar vom vedea"

VEZI AICI IMAGINI CU NOILE STADIOANE STEAUA ȘI RAPID!


.