MENIU

Turul doi preliminar al Champions League: Steaua - Trencin. Echipele de start

<p>Turul doi preliminar al Champions League: Steaua - Trencin. Echipele de start</p>

Steaua - Trencin, meci retur din turul doi preliminar al Champions League, se dispută în această seară, de la 21:30, pe Arena Naţională.

În partida tur, Steaua s-a impus pe terenul lui Trencin cu 2-0, prin golurile marcate de Stanciu şi Hamroun.

Steaua vine în această seară după o victorie clară obţinută în Liga I, 3-0 pe terenul Pandurilor. Pentru campioană au marcat Chipciu (minutele 28 şi 52) şi Hamroun (minutul 64).

Trencin a obţinut de asemenea o victorie în campionat, în prima etapă, în deplasare cu Zemplin Michalovce, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Koolwijk, în minutul 85, scrie Mediafax.

Echipe de start:

Steaua: Cojocaru - Papp, Varela, Toşca, Guilherme - Muniru, Tahar - Ad. Popa, N. Stanciu, Chipciu - Tade

Trencin: Semrinec - Cogley, Ramon, Rundic, Madu - Ibrahim, Lobotka, Bero- Guba, Jairo, van Kessel

Partida Steaua - Trencin va fi condusă de o brigadă de arbitri din Polonia, avându-l la centru pe Pawel Raczkowski. El va fi ajutat de asistenţii Michal Obukowicz şi Pawel Sokolnicki, iar Tomasz Musial va fi arbitru de rezervă.

Delegatul UEFA pentru acest joc va fi bulgarul Andrei Medinţev, în timp ce spaniolul Manuel Enrique Mejuto Gonzalez va superviza activitatea arbitrilor.

Steaua este considerată favorită să se impună în această seară cu o cotă de 1,55 la victorie. Un egal are cota 3,60, în timp ce Trencin are cota 6,50 să se impună pe Arena Naţională. Bookmakerii consideră că se vor marca puţine goluri în partida Steaua - Trencin şi oferă cota 1,60 pentru evenimentul sub 2,5 goluri. Un meci cu cel puţin trei goluri marcate are cota 2,15.

Cel mai probabil scor în partida Steaua - Trencin este 1-0, cu o cotă de 5.50.

Dacă trece de Trencin, Steaua va întâlni în turul următor formaţia sârbă Partizan, care eliminat-o pe Dila Gori după o dublă victorie, 1-0 în deplasare şi 2-0 pe teren propriu.