MENIU

Ion Ţiriac, lăsat fără replică de Roger Federer. Cum a explicat elveţianul absenţa de la Madrid

Ion Tiriac

Roger Federer, numărul trei mondial, se bucură că a decis să joace pe zgură la turneului ATP de la Madrid, la trei ani distanţă după ultima lui experienţă pe această suprafaţă.

Federer a jucat ultima oară pe zgură la Roma, în mai 2016, iar de atunci a renunţat la sezonul pe zgură, inclusiv la turneele de la Roland Garros din 2016, 2017 şi 2018, conform Agerpres.

''Sunt fericit că decizia pe care am luat-o în decembrie, când am început să simt că vreau să joc neapărat pe zgură, a fost cea corectă. Sunt fericit, sunt aici şi mă bucur de suprafaţa asta. Mi-a luat ceva timp să mă obişnuiesc cu construcţia punctului, pentru că e un joc bazat mai ales pe linia de fund, găsirea modului de a juca cu mai multe unghiuri şi cu mingi mai înalte. A fost interesant şi amuzant, dar nu o provocare prea mare'', a declarat Federer, 37 ani, desemnat cap de serie 4 la Madrid, în urma lui Djokovic, Nadal şi Zverev.

Astfel, Roger Federer i-a dat replica lui Ion Țiriac, după ce miliardarul român îl criticase în sezonul trecut, după ce alesese să nu participe la turneul de la Madrid, manageriat de omul de afaceri. Federer n-a mai fost la Madrid din 2015.

Mai multe articole despre:
Ţiriac lăsat fără replică de Federer