MENIU

Terry Grant, cel mai mare cascador din Europa, vine la Salonul Auto București - Spring Edition

Cel mai mare cascador din Europa și deținătorul a 23 de recorduri mondiale, Terry Grant, vine în București pentru a oferi publicului un show spectaculos în cadrul Salonului Auto București – Spring Edition.

De-a lungul anilor, Terry Grant a participat la cele mai cunoscute evenimente mondiale din domeniul motor sportului precum: Race Of Champions - Paris, FIA World Rallycross – Argentina, London Motorshow etc.

În luna iunie 2015, în cadrul Goodwood Festival of Speed, Terry Grant a condus un Nissan Juke Nismo RS pe două roți pe o distanță de 1,6 Km (o milă) în 2 minute și 10 secunde. Față de recordul stabilit tot de el în 2011, timpul din 2015 a fost cu 45 de secunde mai bun, ceea ce a dus la doborârea vechiului record.

Film: http://www.terrygrant.com/world-records/fastest-two-wheel-mile

În septembrie 2015, Terry Grant a bătut un Nou Record Mondial, efectuând cel mai spectaculos luping cu Noul Jaguar F-Pace, reușind sa conducă SUV-ul într-o buclă de 360 de grade, cu înălțimea de 19.08 metri.
Terry Grant a sfidat gravitația, suportând o accelerație gravitațională de 6,5 G, mai mare decat cea pe care o întâlnesc astronauții și a intrat în Cartea Recordurilor.

 

SAB Spring Edition 2016 va avea loc între 22  și 24 Aprilie, la Romexpo.

Mai multe articole despre:
null