MENIU

Talpan vrea să aducă o legendă a Stelei la academia CSA!

Florin Talpan

Florin Talpan, jurist la CSA Steaua, a anunțat că vrea să-l aducă pe Marcel Răducanu la viitoarea academie de fotbal a ‘roș-albaștrilor’. În prezent, Răducanu (65 de ani) se ocupă de o școală de fotbal în Germania, la Dortmund.

Marcel Răducanu este o legendă a Stelei, pentru care a jucat 229 de meciuri și a înscris 84 de goluri. Fostul mijlocaș ofensiv a jucat 21 de meciuri pentru echipa națională.

„Marcel Răducanu a fost unul dintre idolii copilăriei mele, alături de ceilalți mari fotbaliști steliști. El m-a făcut să iubesc fotbalul. Pentru că nici nu ai cum să nu te îndrăgostești de acest sport după ce îl vezi pe Marcel Răducanu jucând și driblând.

M-am bucurat enorm când m-a sunat și mi-a cerut ajutorul. Și mă bucur și mai mult că pot să îl ajut. Sper să rezolvăm rapid problema domnului Răducanu, pentru că ministerul trebuie să aibă grijă de toți marii sportivi steliști, deoarece ei au făcut foarte mult bine atât României, cât și Armatei. Ei au reprezentat Armata Română cu succes, peste tot prin lume.”

Vezi continuarea declarației lui Florin Talpan pe realitateasportiva.net.