MENIU

Surpriză: se întoarce Mircea Lucescu la naţională? Ce spune un oficial FRF

Mircea Lucescu

Anghel Iordănescu se va despărţi, foarte probabil, de echipa naţională, după Euro 2016. Una dintre variantele de înlocuire ale lui Tata Puiu este Mircea Lucescu.

Anunțul a fost făcut de consilierul președintelui Răzvan Burleanu, Andrei Vochin, la Dolcesport.

"Mircea Lucescu este definiția antrenorului universal. Are capacitatea de a se adapta unor situații dificile, unor culturi fotbalistice diferite. FRF încă mai speră să-l aducă selecționer! E greu de vorbit despre șanse acum, pentru că după plecarea lui Pițurcă, atunci s-a făcut conexiunea între FRF și Mircea Lucescu, și puteam băga mâna-n foc că îl numim atunci. Șansele erau de 90 la sută!

Vă mai pot spune că în momentul în care Burleanu s-a dus în Ucraina, domnul Lucescu i-a cerut să vină cu toată documentația. M-am ocupat eu de toată zona aia, tot ce a cerut el. Rapoarte de meci, DVD-uri, totul legat de preliminarii. Numai eu știu ce dosar i-am făcut. Omul era chiar pe punctul de a zice DA! A fost discuția între el și Ahmetov, iar asta a însemnat 10 la sută, procentele care au schimbat până la urmă soarta", a spus Andrei Vochin pentru televiziunea Dolcesport.

Mai multe articole despre:
Mircea Lucescu